Perşembe , 28 Mart 2024

Türkiye geneli 49 bin 326 kişi işe alınacak! Başvurular İŞKUR üzerinden!





Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan son personel alım ilanları kategorisine göre Türkiye geneli çeşitli illere 49 bin 326 kişi işe alınacak. Yapılacak olan personel alımı için bazı kamu kurumları adaylarda KPSS puan şartı ararken, bazı kurumların KPSS puan şart bulunmuyor.





Kadın erkek çok sayıda yapılacak olan personel alımı için adayların taşıması gereken başvuru şartları ve başvuru ekranı haberimize eklenmiştir. İş arayan vatandaşların en çok ziyaret ettiği sayfaların başında İŞKUR geliyor. Türkiye geneli 49 bin 326 personel alımı için genellikle en çok büro memuru, çağrı merkezi elemanı, beden işçisi, temizlik görevlisi, satış danışmanı ve ön muhasebeci gibi çeşitli birimler ilan yayımlıyor.





ŞKUR İŞ İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER? 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.





Kamusal haklardan mahrum bulunmamak. En az ilköğretim mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …