Cuma , 19 Nisan 2024

Türkiye’nin gündemine düşen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin öldürülmesi ile ilgili 1 kişi tutuklandı.





Türkiye’nin gündemine düşen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin öldürülmesi ile ilgili 1 kişi tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 3 oldu. İşte tutuklanan o isim….





54 yaşındaki Necla Büyükşen ile 55 yaşındaki Metin Büyükşen, 4 yıl önce Konya’nın Karatay ilçesinde evlerinde öldürülmüştü. 3 Eylül 2018 yılında meydana gelen bu olay tüm Türkiye’nin dikkatini çekmişti. Saat 22.00 sıralarında İmsail Mahallesi’ndeki tek katlı evlerinde oturan Necla, Metin ve 24 yaşındaki Büşra Büyükşen kar maskeli bir kişinin saldırısına uğradı.





Büşra’nın anlattığına göre kar maskeli kişi önce Metin Büyükşen’i öldürdü, anne Necla’nın kızına “kızım kaç” demesi üzerine kaçmaya çalışan Büşra saldırganın dipçik darbesi ile baygınlık geçirdi. Ölü numarası yapan Büşra daha sonra yatak odasının penceresinden atlayarak sokağa çıktı ve köylülerden yardım istedi. Doğruca jandarmaya giden Büşra, ekiplerle birlikte eve geri döndüğünde anne babasının cansız bedenini buldu. O dönem aydınlatılamayan cinayet için aile üyeleri Müge Anlı’ya başvurmuştu.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …