Perşembe , 25 Nisan 2024

TÜYLER ÜRPERTEN GÖRÜNTÜ..






GECELERİ SİRAYET EDİYOR
GECE VAKİTLERİNDE SİRAYET ETMEKTE
Dört sene önce bir otel odasında *-L-ü bulunan ve bir c*-nayete kurban giden ünlü sunucu Vatan Şaşmaz m-ezarının başında çekilen görüntü ile tekrar gündeme geldi.*-L-ümüyle Türkiyeyi k-ahreden ve günlerce konuşulan Vatan Şaşmaz İstanbulda bir otel odasında yaşamını yitirmiş olayın üstündeki sis perdesi aylarca kalkmamıştı.




Polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışma neticesinde bir c-n-yte k-urban gittiği ortaya çıkan Vatan Şaşmaz İstanbul Çengelköy M-ezarlığına defnedilmişti. M-erhum sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos akşamı k-or.Kunç bir c*-Na.Yet sonucu yaşamını yitirmişti. V-efatından yaklaşık iki ay sonra Vatan Şaşmaz’ın Çengelköy Mezarlığı’nda bulunan k-abri ilk defa görüntülendi.
HAYRANLARI GELİYOR




Kısa bir süre önce m-ezar taşı yapılan Vatan Şaşmaz’ı sevenleri ise unutmadı. Çengelköy M-ezarlığı’nda bulunan yetkililerden edinilen bilgiye göre Vatan Şaşmaz’ın hayranları özellikle hafta sonunda merhum sanatçıyı ziyaret ediyor ve m-ezarı başında dua ediyor.
VATAN ŞAŞMAZ’IN GİZEMLİ GECE GELEN ZİYARETÇİLERİ




Yetkililerden öğrenilen bir diğer bilgiye göre ise merhum oyuncu Vatan Şaşmaz’ın m-ezarını sosyete ve magazin dünyasından da pek çok isim ziyaret ediyor. Ancak ünlü isimler ziyaret sırasında görüntülenmemek için akşam saatlerini tercih ediyor.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …