Perşembe , 25 Nisan 2024

Ülke alarma geçti: Strep A kabusu yayılıyor!





ACİL SERVİSTEN GELEN GÖRÜNTÜLER KORKUTTU

Pek çok insan Strep A enfeksiyonunu ağır geçirmese de oldukça bulaşıcı olan bu bakteriler ciddi hastalıklara ve komplikasyonlara neden olabiliyor. Uzmanlar bu nedenle özellikle çocukların belirtileri göstermesi durumunda acil servise götürülmesini öneriyor.

Ancak İngiltere’den gelen son görüntüler, acil servislerdeki durumun çok da iç açıcı olmadığını ortaya koydu.





GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI

Adının Chloe Brewer olduğu öğrenilen 35 yaşındaki anne, 5 yaşındaki oğlu Hayden rahatsızlanınca aile hekimine gitmek istedi ancak randevu bulamayınca çaresizce acil servisin yolunu tuttu.

Chloe, Peter­borough şehir hastanesine ulaştığında oğlunun ateşi neredeyse 40 dereceye yaklaşmıştı, hasta çocuk solgundu ve nefes almakta güçlük çekiyordu.

Çocuğunun sağlığı ile ilgili endişe duyan annenin korkuları acil servisin kapısından girdikten sonra ikiye katlandı. Onlarca çocuk ve anne hastanenin soğuk zemininde oturmuş sıra bekliyordu.





3 SAAT BEKLEDİ, EVİNE DÖNDÜ! 6 SAAT SONRA ARADILAR
Acil servisin bekleme salonunun fotoğraflarını paylaşan annenin sözleri bugün İngiliz medyasında geniş yer buldu.





The Mirror gazetesinde yer alan habere göre Chloe eve geri dönmeden önce hastanenin bekleme odasında 3 saat geçirdi. Gece iki gibi evine dönen kadına 6 saat sonra telefon geldi ve hastaneye tekrar gidebilecekleri belirtildi.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …