Cuma , 19 Nisan 2024

Üniversiteli Azra’dan korkunç haber!





KAFATASI BULUNAMADI Cinayet itirafının ardından Mustafa Murat Ayhan, Varsak’taki ormanlık alanda Azra Gülendam Haytaoğlu’nu gömdüğü yeri ekiplere gösterdi. Gece sabaha kadar cesedi gömüldüğü yerden çıkaran ekipler, bulunan parçaları otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. Haytaoğlu’nun kafatası ve sol kalçasının bulunamadığı ve arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. VÜCUDUNA JİLETLE İSMİNİ YAZMIŞ Öte yandan Mustafa Murat Ayhan’ın, Azra Gülendam Haytaoğlu’nu öldürdükten sonra vücuduna jiletle ismini yazdığı belirtildi.





CESET PARÇALARININ YERİNİ GÖSTERDİ Azra Gülendam Haytaoğlu’nu öldürüp, parçalara ayırdığını sorgusunda itiraf eden Mustafa Murat Ayhan, bugün ekip aracıyla, genç kızın cesedinin parçalarını bıraktığı Kepez ilçesindeki ormanlık alana götürüldü. Burada Ayhan’ın verdiği bilgiler doğrultusunda, cesedin kayıp parçalarını bulmak için arama yapıldı. Ayhan, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Ayhan emniyet müdürlüğüne getirildiğinde, muhabirin “Neden öldürdünüz” sorusuna yanıt vermedi. Eliyle yüzünü gizlemeye çalışan Ayhan, ardından sorgusunun devamı için emniyet binasına çıkartıldı.Polisin, cesedin parçalarını arama çalışması sürüyor. Öldürülen genç kızın başı ile sol kalça kemiğinin halen arandığı kaydedildi.





KADINLARIN SESİ OLMAK İSTERKEN KADIN CİNAYETİNE KURBAN GİTTİ Antalya’da öldürülen gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki baba evinde taziyeleri kabul eden halası Mine Haytaoğlu, Azra’nın kadına şiddetle mücadele ettiğini söyledi. Azra’nın gazetecilik bölümünü kadınların sesi olmak için seçtiğini belirten Haytaoğlu, şunları söyledi: “Azra, daha körpecik gonca güldü. Kadına şiddetle mücadele ediyordu. Kadınların haklarını korumak için gazetecilik bölümünü seçti. Babası öğretmen olmasını istiyordu. Ancak o kadınların sesi olmak için dili, yüreği olmak için bu bölümü seçti. Ciğerimizi yakanların ciğeri yansın. Allah onlara kahretsin. En ağır cezayı versinler.”




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …