Cuma , 26 Nisan 2024

Ünlü 3 An’ketçi Seçimi O İsim İlk Turda Kazanacak !





CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI 2023
“Türkiye’nin Nabzı” başlıklı seçim anketleri gerçekleştiren OPTİMAR’ın Araştırma başkanı Hilmi Daşdemir sonuçları sabah.com.tr ile paylaştı.
“Sayın Erdoğan’ın önde olmadığı hiçbir anket görmedik” diyen Daşdemir AK Parti’nin de CHP karşısında 8 puanın üzerinde bir farkla kazandığını belirtti.





Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Nisan ayı son seçim anketi sonuçlarını kamuoyu ile paylaşıldı. Anket sonuçları incelendiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin açık ara önde olduğu görüldü.





CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ
Araştırmaya katılan vatandaşlara ilk olarak “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kim kazanır?” sorusu yöneltildi. Vatandaşlar yüzde 54 ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazanacağını belirtirken Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanabileceğini düşünenlerin oranı yüzde 41,8 olarak ölçüldü.





Aynı vatandaşlara bu kez Milletvekili Genel Seçiminde kime oy verecekleri de soruldu. AK Parti’yi destekleyenlerin yüzde 98,2’si Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanacağını ifade ederken, MHP’ye oy verenlerin yüzde 83.7’si de aynı şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimden zaferle çıkacağını düşündüklerini kaydetti.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …