Cuma , 19 Nisan 2024

Ünlü astroloğu siyaset hakkında iddiaları ortalığı karıştırdı! Seçimi kazanacak olan kişiyi açıkladı. 6’lı masanın adayını da açıkladı Kemal Bey çok istiyor ama…





Kılıçdaroğlu aday olmak isteyecek ama… “Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak isteyecek ama yolda hikaye değişecek.” diyen Zeynep Turan, “Meral Hanım bence Kılıçdaroğlu’nu ikna etmeye çalışıyor Kemal Bey’de Mars retrosunun karşısında kaldığı için ikna olmuyor. Bence ikna olmayacak ve 6’lı Masa da birtakım kırılmalar ve farklı sesler Tayyip Bey’in hoşuna gidecek” dedi.





Ekrem İmamoğlu daha güçlü “Haritalara göre hangi liderin adaylığı daha güçlü gözüküyor?” sorusuna Turan, “71’li İmamoğlu, son olaylara göre söylemiyorum geçen seneki kitabımda ‘Belediyelerin önünde gösteriler var’ dediğimde 2 yıl önce yazdım o yazıyı.” karşılığını verdi.





“Haritalara göre hangi liderin adaylığı daha güçlü gözüküyor?” sorusuna Turan, “71’li İmamoğlu, son olaylara göre söylemiyorum geçen seneki kitabımda ‘Belediyelerin önünde gösteriler var’ dediğimde 2 yıl önce yazdım o yazıyı.” karşılığını verdi. “Mansur Yavaş aday olursa sonuç ne olur?” sorusuna, “Kazanır. İkizleri çok, 2023 İkizleri destekliyor, Kova burcunu destekliyor, Terazi burçlarının yaralarını topluyor.” cevabını verirken, “Astrolojik olarak en güçlü Mansur Bey mi duruyor?” sorusu için de, “Evet, ikinci de İmamoğlu”

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …