Cuma , 29 Mart 2024

Ünlü iş insanı helikopter kazasında öldü






KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI Tordrillo Mountain Lodge isimli tesiste kaldığı açıklanan Kellner ile ilgili açıklama yapan şirket sözcüsü Mary Ann Pruitt, “3 misafir ve iki rehber vardı. Harms, helikopterli kayak konusunda Alaska’nın en iyisiydi ve uzun yıllar birlikte çalıştık. Bu işteki en deneyimli rehberdi. McMannany de 10 yılı aşkın bir süredir rehber ve son 5 yıldır birlikte çalıştık. O da çığ konusunda bir uzmandı ve çok deneyimliydi” dedi. Pruitt, “Kellner ve Larochaix, sadık müşterilerimizdendi ve sık sık bizi ziyarete gelirlerdi. Bu acı haber hem çalışanlarımız hem de yakınları için çok acı” dedi. Eurocopter AS50 tipi helikopterin neden düştüğü bilinmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




ÜLKENİN EN ZENGİN İNSANI Kadife Devrimi’nden sonra Çekya’da ithalat ve ihracat yapan Kellner, 1991’de yatırım fonu PPF’i kurdu. Kısa sürede büyük başarılara ulaşan şirket Kellner’ı da ülkenin en zengin insanı haline getirdi. Forbes’un yayınladığı listelerde dünyanın en zengin milyarderleri arasında gösterilen Kellner, ülkenin en zengin iş insanı olarak tanınıyordu.



Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …