Perşembe , 28 Mart 2024

Ünlü oyuncu dizi çekimleri için gitmişti.. A’cı haber az önce geldi..





Özcan köpeklerin değil kendisinin yanlış olduğunu ifade ederek “Çoban köpekleri de sürüyü güvenliğini sağlamak maksadıyla bize sa-ldırdı.” dedi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş isimli dizide İclal Aydın ile başrol oynayan Reha Özcan, Bir Garip Orhan Veli oyununun turnesi amacıyla gittiği Burdur’da köpeklerin sa-ldırı-sına uğradı.





“KÖPEKLER SÜRÜYÜ KORUMAK İÇİN BİZE S-A-LDI-RDI” 560 bin takipçisinin varolduğu Instagram hesabından bir canlı yayın açarak yaşadıklarını izah eden başarılı oyuncu, “Oyun amacıyla Burdur turnesine çıktık. Burdur’da köpeklerden kaçarken s-ald-ırıya uğradım. Bizim hatamız, köpeklerin hiçbir suçu yok. Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Oradaki çoban köpekleri de sürüyü güvenliğini sağlamak maksadıyla bize s-ald-ırdı. Biz de kaçtık, kaçarken de sol ayağımdaki alt baldır ya-r-alandı. Orada travmatik bir şey oluştuğu amacıyla yürüyemiyorum.





Yürüyemediğim amacıyla de oyunu sahnede oturarak oynamak mecburiyetinde kaldım. Canım hala çok yanıyor” ifadelerini kullandı. Usta oyuncunun yer aldığı Bir Garip Orhan Veli oyununun dün akşam yapılması plan edilen sunumu ise haziran ayına ertelendi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …