Çarşamba , 17 Nisan 2024

Ünlü Sanatçı Az Önce Aldığı A-cı Haberle Yıkıldı





Polat Bilgin yaptığı paylaşımın altına “Canım Binnur’un babası, büyüğümüz Mustafa Kaya’yı kaybettik” notunu düştü. Bilgin 1969 yılında Gazeteciler Cemiyeti’nden “Yılın Gazetecisi Ödülü”nü kazanan Mustafa Kaya’yla ilgili belgeyi de yayınladı.





Binnur Kaya’ya çok sayıda seveninden taziye mesajları yağdı. Binnur Kaya’nın sete ara verip vermeyeceği ise henüz bilinmiyor. Binnur Kaya Kimdir ?
19 Nisan 1972, Ankara doğumludur. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.
Hemen ardından İstanbul’a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda çalıştı. Hülya Avşar Show’da ‘Asiye’ karakteriyle televizyon dünyasına girdi. İlk televizyon dizisi ‘Kaynanalar’ oldu.





1998 yılında Engin Günaydın’ın yönettiği “Dış Kapının Mandalları adlı dizide rol aldı. Aynı dönem Engin Günaydın aynı zamanda ev arkadaşıydı. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosuna katıldı. 2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası komedi dizisinin kadrosuna dahil oldu. 2010’da “Vavien” filmindeki rolüyle 42. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde ve 3. Yeşilçam Ödülleri’nde En İyi K-adın Oyuncu ödüllerini kazandı.

Sonraki Haber

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!.

NİSAN AYINDA ÇİFTE ÖDEME!. Emeklilere ödemeler hazırlanıyor. Kim ne kadar ek ödeme alacak hesaplandı ve …