Cuma , 29 Mart 2024

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen





Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah’a emanet. GÖKHAN ÖZEN’İN SON HALİ Ülkeyi sessiz sedasız terk eden Gökhan Özen, 7 yıldır Los Angeles’ta yaşıyor. Şarkıcının son halini görenler ise “Yıllara meydan okuyor” yorumlarından bulunuyor.





BOŞANMA SONRASI SULAR DURULMADI Şarkıcı Gökhan Özen, Gülay-Mehmet Sevigen çiftinin kızları Selen Sevigen’le 2010’da evlenmiş, 2016 yılında boşanmıştı.İki kızı olan çift, yaklaşık beş yıl önce anlaşmalı boşanan ikili yıllar sonra çocukları için karşı karşıya gelmişti.





Selen Sevigen, Gökhan Özen’e hem uzaklaştırma talebinde bulunmuş hem de babalarıyla çocukları arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava açmıştı.Gökhan Özen’in sürekli evine gelip çocuklarının önünde kendisine hakaret ettiğini öne süren Selen Sevigen’in bu açıklamalarına ünlü şarkıcı yanıt vermişti.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …