Perşembe , 28 Mart 2024

Ünlü Televizyoncu Ayşe Özgün’ün 16 Yıldır Yardım Ettiği Kişi Tarafından Tacize Uğradı





O dönemlerde programa katılan ve trafik olay yaşayan konuğa yardım eli uzatan Ayşe Özgün, konuğun güvenliğini sağlayarak programa almış, genç kadın öz babası tarafından taciz edildiğini iddia etmişti. Daha sonrasında ise baba programa bağlanarak taciz iddialarını yalanlamıştı. Sonrasında Kadiköy’de bulunan bir kadın sığınma evine yerleştirilmeye çalışılan genç kadın, babasının evinde öldürülmüştü.





ÜNLÜ TELEVİZYONCUDAN YILLARCA PARA İSTEDİLER
Yaşanan korkunç olay sonrası hayatını kaybeden kadının çocuklarının üzerinden elini çekmeyen Ayşe Özgün, çocukların okul ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılıyordu. O dönemler babasının evinde öldürülen kadının kocası ise Mustafa A., ise Ayşe Özgün’ün peşini yıllarca bırakmadı. Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre; Çanakkale’de bulunan yazlığına kadar gelerek para isteyen ölen kadının kocası Mustafa ve çocuğu Uğur, yıllarca Özgün’den para istemeye devam etti.





TELEFON NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ
Ölen kadının çocuklarından Uğur, ünlü televizyoncu Ayşe Özgün’ün peşini bırakmadı. Para isteyerek Ayşe Özgün’ü taciz etmeye devam eden adamdan korkmaya başlayan Özgün, soluğu karakolda aldı. Halen sosyal medyada da kendisine ve arkadaşlarına ulaşarak para istediğini ileri sürdüğü Uğur’dan şikayetçi olan Özgen’in ihbarının ardından soruşturma başlatıldı.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …