Salı , 23 Nisan 2024

Ünlü Yıldız Genç Yaşta Hayatını Haybetti! Knserle s’avaşını kaybetti.





Rol aldığı son film 2014 yapımı ‘Dead on Campus’ olan Nicki Aycox’un eşinin kı-z kardeşi Susan Raab Ceklosky, Facebook paylaşımında, ünlü oyuncu için duygu yüklü ifadeler kullandı.





Güzel, zeki, ateşli, inanılmaz yetenekli ve sevgi dolu baldızım, dün erkek kardeşim Matt Raab başucunda ellerini tutarken v-efat etti. Nicki kesinlikle bir s-avaşçıydı ve onu tanıyan herkes onu severdi.





‘Supernatural’ dizisinin yaratıcısı Eric Kripke de sosyal medyada, “İlk ‘Meg Masters’ımız olan Nicki Aycox’un v-efat ettiğini duymak çok üzücü. Çok gençti. Replikleri bal ve zehir gibi aktarırdı” şeklinde paylaşım yaptı. Tedavisine dair Instagram sayfasında paylaşımlar yapan Aycox, takipçilerini k-emoterapi, ameliyat ve olumlu tutumunu sürdürme konusunda güncel tutuyordu.





UMUT IŞIĞI OLMAYA ÇALIŞMIŞTI
Ceklosky bir ö-lüm nedeni paylaşmamıştı. Ancak Aycox, Mart 2021’de bir Instagram gönderisinde kendisine lö-semi teşhisi konulduğunu açıkladı.“2021’in Ocak ve Şubat aylarında çok hastalandım ve Co-vid geçirdiğimi düşünerek hastaneye gittim. Oysa işler beklediğimden de öteye gitmişti: Bana orada Lö-semi teşhisi koydular.” diyen güzel yıldız böylece hayranlarıyla hastalığın paylaşmış ve sonraki gönderilerinde de hastanedeki tedavilerinden fotoğraflar yayınlayarak hem verdiği amansız mücadeleyi anlatmış hem de kendi durumundakilere umut ışığı olmaya çalışmıştı.




Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …