Perşembe , 28 Mart 2024

Ünlü Yıldız Genç Yaşta Hayatını Kaybetti





Aycox, o günlerde k-emoterapi yoluyla ‘s-avaşacağını’ ve gelecekte sosyal medyasını ‘daha iyi bir resim’ ile güncelleyeceğini söylüyordu. “Daha iyi, daha güçlü ve daha akıllı döneceğim!” demişti talihsiz ka-dın.Aycox, Supernatural’ın birinci ve dördüncü sezonlarında yer aldı ve IMDB sayfasındaki bilgilere göre Cold Case, Providence, Over There, ED ve Dark Blue gibi diğer sevilen dizilerinde gözde konuk oyuncusu olmuş, tekrar eden rollere sürekli izleyicilerin karşısına çıkmıştı.





Rol aldığı Law and Order, LAX, The X-Files ve Ally McBeal gibi dizilerle 1990’ların sonları ve 2000’lerin başında yıldızını parlatan Aycox’un rol aldığı son Film ise 2014 yapımı Dead on Campus olmuştu.
Ancak herkes onu Supernatural dizisinde uzun yıllar boyunca c-nlandırdığı Meg Masters karakteriyle tanımış ve sevmişti. Dizinin yaratıcısı Eric Kripke, Twitter’da merhum yıldızı anarak, haberi duyunca yıkıldığını ve Aycox’un o-lmek için henüz çok genç olduğunu paylaştı.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …