Cuma , 29 Mart 2024

Ünlülerin ölmeden önce çekilen son fotoğrafları





Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez’in şüpheli ölümünün arkasındaki sır perdesi aralandı. Bu durum ünlülerin ölümleri ile bizi yasa boğan hayatlarını kaybetmeden önce ne halde oldukları merak ettirdi. Ünlülerin dünya üzerindeki son görüntülerini sizler için derledik.





Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez evinde ölü koma hallinde bulunmuştu. Neden komaya girdiği şüpheli olan Bekmez’in ölümünün ardındaki sır perdesi aralandı. Futbolcu, oyuncu, şarkıcı, sanatçı magazin dünyasının sevilen isimlerinin hayatları hep merak konusu olmuştur. Hayranları tarafından ünlülerin hayatları heyecanla anbean takip edilmektedir. Ünlülerin sıkı takipçileri olan hayranları, ünlüleri hem televizyondan hem de sosyal medya platformlarından takip etmektedir. Ünlülerin hayatları kadar aşk hayatları, kavgaları, evlilikleri, aileleri de hep merak konusu olmaktadır. Peki, ünlülerin vefat etmeden önceki hallerini hiç merak ettiniz mi? Detaylar haberimizde.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …