Perşembe , 25 Nisan 2024

Ünlülerin ölmeden önce çekilen son fotoğrafları





Ünlülerin son anları
Ünlüler yaptıkları açıklamalarla, ilişkileriyle, davranışlarıyla her zaman konuşulmakta. Hayranları tarafından merakla takip edilen, ilgiye boğulan ünlü isimlerin attığı her adım takip edilmektedir. Magazin dünyasının ünlü isimleri hayatları boyunca takip edilmekte ve ilgi odağı olmaktadır. Ünlü isimlerin takipçileri ve sevenleri onlarla birlikte üzülmekte onlarla birlikte gülmektedir. Hayranları tarafından sevgiye boğulan ünlü isimlerin ölüm haberleri ise sevenleri için çok zor bir durum. Ekranlarda görmeye alıştığımız, severek takip ettiğimiz o ünlü isimlerinde bizler gibi doğan ve ölen insanlar olduklarını bazen unuturuz. Ölüm haberini aldığımız ünlü isimlerin ölümlerini kabul etmemiz bun sebepledir ki bizler için çok zor olur.





Birbirinden ünlü isimlerin ölüm haberleri bizi şaşkına çevirir. Dünyaya mal olmuş, halkın saygı ve sevgisini toplayan o ünlü isimler şu an aramızda değil. Bazıları geçirdikleri hastalık nedeniyle bazıları bir kazada bazılarıysa bir cinayete kurban gitti. Ölümü hala gizemini korumakta olan ünlü isimlerde var. Kimi spor camiasından, kimi basın camiasından, kimi beyaz perdeden hepsi bildiğimiz tanıdığımız ve sevdiğimiz isimler. Magazin dünyasının sevilen isimlerinin hayata gözlerini yummadan önce çektirdikleri fotoğraflar ise ünlülerden bize kalan tek şey. Çok sevdiğimiz ünlü isimlerin ölmeden önce çekilen son fotoğrafları sizi hüzne boğacak. Listede birbirinden ünlü isimler var.





Murat Göğebakan’ın eski eşinin ölümünün ardındaki gerçek ortaya çıktı

Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez, 6 Kasım tarihinde evinde komaya girmiş halde bulundu, daha sonra da hayatını kaybetti. Savcılık şüpheli olarak gördüğü ölümle ilgili soruşturma başlattı. Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen otopsi raporu geldi.





Dünyaca ünlü isimler bu listede. Robin Williams, Freddie Mercury, Steve Jobs, Muhammed Ali, Michael Jackson, John F. Kennedy ve daha fazlası galerimizde…





Sema Bekmez
Murat Göğebakan, yaklaşık 11 yıl Sema Bekmez’le evli kalmış, çiftin bir çocukları olmuştu. Kansere yakalanan Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra “Beni aldattı” diyerek eşi Sema Bekmez’le boşanmıştı. 51 yaşındaki Bekmez, sabahı, evde arkadaşı tarafından komaya girmiş bir şekilde bulundu. Etiler’deki özel bir hastaneye kaldırılan Bekmez, burada hayatını kaybetti. Sema Bekmez’in ölümüyle ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Adli Tıp Kurumu, Bekmez’in kesin ölüm sebebini anlamak için yaptığı otopsi sonrası “Ölüm nedeni kalp damar yetmezliği” şeklinde rapor verdi.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …