Cuma , 29 Mart 2024

USTA SANATÇI SON YOLUCULUĞA UĞURLANDI





“YAŞAYAN BİR KİTAPTI, EFSANEYDİ” Tiyatrocu Atilla Mete, “İyi bir arkadaşımızdı. Tiyatrocu arkadaşımızla kurumda beraberdik. Yolcu ettik” dedi. Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu ise “Film-San üyesiydi. Bundan yaklaşık 8-9 sene önce Kavacık’taki Sanatçı Yaşam Evi’ne onu ben yerleştirdim. Çok güzel bir sohbetimiz vardı.





Çok güzel öğütleri vardı. Yaşayan bir kitaptı, efsaneydi. Bana hep Adile Naşit ile Asuman Arslan’la ve Belkıs Dilligil ile yakın dostluklarını anlatırdı. Çok üzgünüm, Türk Sineması’nın çok önemli bir ismini kaybettik. Pandemi başlamadan birkaç ay önce görüştük en son. Pandemiden dolayı sadece telefonda görüşüyorduk” dedi.





“ONUN TİYATROLARI İLE BÜYÜDÜK” Sinema ve dizi oyuncusu Alaattin Karababa ise “Ayten Hanım güzel bir sanatçımızdı, onların tiyatroları ile büyüdük, yetiştik. Onlar gibi sanatçılar geri gelmiyor. Bu konuda da üzgünüm. Bütün büyüklerimizi kaybettik” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …