Cuma , 19 Nisan 2024

Usta sanatçımız hayata gözlerini yumdu..


Uy-u-ştur-ucu ba-ğ-ımlılığı sorunu da yaşamış olanABD’li aktör, aile içi ş-i-dd-et nedeniyle hapis yatmıştı. Ünlü oyuncu 18 Şubat’ta geçirdiği b-e-yin ka-na-m-asından bu yana komadaydı.





Ö-L-ÜM HABERİNİ MENAJERİ DUYURDU
Menajeri Charles Lago, 61 yaşındaki oyuncunun, California’daki bir hastanede, yanında kardeşi Paul ve 17 yaşındaki ikiz oğulları Jayden ve Jagger varken hayatını kaybettiğini açıkladı.





BÜYÜK YAPIMLARDA ROL ALDI
Detroit kentinin, işçi sınıfının yaşadığı bir semtinde dünyaya gelen Sizemore, tiyatro yüksek lisansı yapmış ve Hollywood’daki ilk çıkışı Oliver Stone’un 1989’da çektiği “Doğum günü 4 Temmuz” filmiyle olmuştu. Daha sonra da 1990’larda “True Romance”, “Devil in a Blue Dress”ve “Wyatt Earp” gibi büyük yapımlarda rol aldı.





OSCAR ÖDÜLLÜ FİLMDE ÖNEMLİ KARAKTERİ OYNADI
Katil Doğanlar filminde, Dedektif Jack Scagnetti’yi ve Heat’te Robert De Niro’nun çetesindeki yakın bir adamını canlandırdı. 1998’de de Oscar ödüllü Er Ryan’ı Kurtarmak filminde, Çavuş Horvath karakterini oynadı. Tom Sizemore 1990’lı yıllarda asker, polis ya da suçluları canlandırdığı yardımcı rollerle tanınmıştı. Sizemore’un rol aldığı diğer filmler arasında “Natural Born Killers”, “Pearl Harbor” ve “Heat” filmleri de bulunuyor.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …