Perşembe , 28 Mart 2024

UYGUN TUTUKLANDI






Uygun’un e-mniyetteki s-orgusunda, “Bu v-ideoyu Kumsal’ın telefonundan ben çektim. Herhangi bir sosyal medyada yayınlamadım. Bu videoyu çektiğimde a-lkollüydüm. Kim tarafından sosyal medyada yayınlandığını bilmiyorum” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Öte yandan baba Durak Uygun’un po-listeki ifadesinde oğlu Ümitcan Uygun’un herhangi bir işte çalışmadığını ve geliri olmadığını, u-yuşturucu kullanıp kullanmadığını bilmediğini ifade ettiği belirtildi.




ÜMİTCAN UYGUN T-UTUKLANDI-
Ankara’da Aleyna Çakır’ın ö–lümüyle ilgili hakkında s-oruşturma yürütülen Ümitcan Uygun’un, iki k-adınla birlikte u-yuşturucu m-adde k-ullandığına i-lişkin görüntülerinin sosyal medyada yer aldığı te-spit edildi. Bunun üzerine Ankara Cu-m-huriyet B-aşsavcılığınca so-ruşturma başlatıldı. Ankara E-mniyet M-üdürlüğü Na-rkotik Suçlarla Mü-c-adele Ş-ub-esi ekipleri, Ümitcan Uygun ve yanında bulunan iki kadından T.K.’yı Etimesgut ilçesinde ya-kalayarak g-özaltına aldı. Ayrıca, Ümitcan Uygun’un ka-çmasına yardımcı olduğu id-diasıyla babası Durak Uygun da gö-zaltına alındı.



Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …