Cuma , 19 Nisan 2024

Uyuşturucu baronluğu pkk ve Süleyman Soylu. Her şey deşifre oluyor






++ UYUŞTURUCU BARONLUĞU VE PKK ++
(Kitap Çalışmamdan)
Bakınız, uyuşturucu baronlarını ve bunların uyuşturucu trafiğini yaptığı fay hatlarını bilmezseniz birçok şeyi anlayamazsınız. Ve tabiki PKK’yı da anlayamazsınız.
Biz devletin PKK ile mücadele ettiğini sanırız. Hayır, hep yanılıyoruz. Kadrajı yükseltince en başta “Kaos Baronluğu” sonra da “Uyuşturucu Baronluğu” ile mücadele ediliyor. PKK diye bir şey yok, sanal.
Uyuşturucu baronluğu, dünyanın en zengin baronluğudur. Sırf uyuşturucu paralari için bankalar kurmuşlardır. Uyuşturucu trafiği için akıl almaz ve engellenemez koridorlar oluşturdular. Uyuşturucu için darbe bile yaptırmışlardır.




Uyuşturucu trafiğini sağlayan en büyük yapılardan biri PKK’dır. Bu yüzden uyuşturucu baronluğu PKK’yı hep koruyup destek vererek PKK’nın bitmesini engelledi. Bu yüzden şuan PKK’yı tamamen bitirmemizi engelliyorlar. Dünyanın en büyük gücünden biri olan uyuşturucu baronluğu ile savaşıyoruz. Peki PKK uyuşturucu trafiğini nasıl sağlıyor? Anlatacaklarımızı dikkatli okuyun.
PKK, Asya ve Ortadoğu’dan Avrupa ve Amerika’ya transfer edilecek “uyuşturucu” trafiğinde büyük rol oynar. Dünyada uyuşturucu sevkiyatında kullanılan en etkili örgütlerdendir.
Her yıl Batı Avrupa’ya giden 200 ton uyuşturucu naklinde görev alan PKK’nın bu işten yıllık “2 milyar dolar” geliri vardır. Buna yurt içindeki Kürtlerden ve yurtdışındaki göçmen Kürtlerden alınan haraç dâhil değildir.
PKK’nın bu kazancına kırsalda bizzat ürettiği Hint keneviri ile esrardan elde ettiği gelirler dâhil değildir. Bunlardan da ciddi gelirler elde etmiştir. En son Güneydoğu’daki kenevir haşhaş tarlaları yakılınca büyük kayba uğradılar. Bu uyuşturucu baronluğunu çıldırttı.
Fransız güvenlik birimleri, başkent Paris’e sokulan uyuşturucunun “yüzde 80’inde” PKK’nın sorumlu olduğunu kaydediyor. Alman makamları ise Avrupa’da yakalanan uyuşturucunun “yüzde 80’inin” PKK ile bağlantılı olduğunu söylüyor.
PKK, Afgan sınırındaki İran piyasasından aldığı işlenmiş eroini Avrupa’ya sokmak için Kandil hattını kullanarak önce Türkiye’ye taşıyor. Uyuşturucunun küçük bir kısmı Türkiye içinde satılıyor. Kalan büyük parti mal ise Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Romanya, Macaristan, Avusturya, Almanya, Hollanda yolları kullanılarak büyük ülkelerde dağıtıla dağıtıla en son İngiltere’ye ulaşıyor.




PKK, uyuşturucu baronluğu için vazgeçilmez bir araç. Devlet ise bir teknik uyguluyor: Ne zaman tonlarca uyuşturucu sevkiyatına baskın yapılsa, hemen o ara PKK’ya da ciddi operasyon yapılır. Çünkü uyuşturucu işinin ucu PKK’ya çıkıyor. Uyuşturucu ve PKK operasyonu beraber yürütülür. Uyuşturucu baronluğu da devleti tehdit etmek için bonzaiyi devlete sokar ve halkın arasında yaygınlaştırır. Bu yoldan tehdit edip intikam alır.
Eroini işlenmiş alarak pahalıya mâleden PKK, bazen de Afgan afyonunu ham halde alıp kendi laboratuvarlarında üreterek kârını artırma yolları ayarlıyor. PKK’nın hem İran topraklarındaki Kandil dağlarında hem de Kuzey Irak kamplarında eroin üretim tesisleri açtığı artık sır değil.
ABD kaynaklı raporlar, PKK’nın yıllar içinde ulaştığı bütçenin “86 milyar” dolar olduğunu söylüyor. PKK, 86 milyar dolarlık bir bütçesi olan, kirli işlerden zengin olmuş çok kullanışlı zengin bir örgüttür.
PKK sadece bu kadar mı? Hayır, çok ama çok ufak bir kısmını anlattım. PKK nasıl icat edilip büyütüldü? PKK başka nerelerde kullanılıyor? Hepsi ve daha fazlası KUŞATMA adlı kitabımızda. Şimdilik bu kadar.
— Mustafa Güldağı —

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …