Salı , 23 Nisan 2024

Van’da 38 günlük bebeğe cinsel istismar olayına ceza yağdı






38 günlük bebeğin istismar sonucu ölümüyle ilgili davada karar çıktı. Mahkeme, anne ve sevgilisine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken onlara yardım eden şahsı da 15 yıl hapse mahkum etti. Öte yandan yapılan incelemelerde bebeğin zıbınında ve çeşitli kıyafetlerinde meni ve sıvı izleri de bulunduğu ortaya çıktı.
Van’da, 38 günlük bebeğin cinsel istismar ve darp sonucu ölümüyle ilgili davada karar çıktı. Van 1. Ağır Ceza Mahkemesi, anne P.T. ile erkek arkadaşı F.A.’yı, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Çifte yardım eden Y.G. ise 15 yıl hapse mahkum edildi. Mahkeme, annenin erkek arkadaşına ayrıca bebeğe yönelik istismardan dolayı 15 yıl ceza verdi.




NE OLMUŞTU?
Van’da 26 Ocak tarihinde anne P.T. ile F.A. ve Y.G. tarafından kusma ve halsizlik şikayetleriyle özel bir hastaneye götürülen 38 günlük bebek, tüm müdahalelere karşın kurtarılamamıştı. Bebeğin kafatasında kırık, vücudunun değişik yerlerinde ısırık, sol gözünde morluk ve cinsel istismar bulgularına rastlanınca, hastane yönetimi polise bildirmişti. Gözaltına alınan 3 kişi, 30 Ocak’ta çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …