Cuma , 29 Mart 2024

VE MÜGE ANLI İS-YAN ETTİ, GERÇEKLERİ AÇIKLADI






“Dün özellikle Twitter’da dünyada bir gündem vardı. Türkiye’ye de bu sı-çradı. Bir takım alışveriş sitelerinde çocukların fotoğrafları kullanılarak ve misal bir tane ya-stık bir tane ka-yıp çocuğun adı yurt dışından bahsediyorum mesela Lora ka-ybolmuş. Onun yanına ya-stığı ko-ymuşlar Lora ya-stığı fa-hiş fiyat vermişler.”




“Ya-stığın fiyatı 130 bin TL. Yanında o kayıp kızın fotoğrafı ya-stık lora yastığı altında 130 bin TL. Ben bunu Türk parasıyla söylüyorum. 130 bin dolar, 130 bin Euro.”
Bu şöyle bir infiale yol açtı dünyada acaba bu çocuklar ka-çırılıp internet üzerinden yastık, dolap, ayakkabı bahane edilerek, satılıyorlar mı diye?
Dünya bunu konuşuyor. Ka-yıp çocukların yanında bu satışlar çocuk satışı mı diye e-ndişe ediyor insanlar. Bunun da altını çizmek istiyorum bu konudaki paylaşımları görenlerin bilenlerin İçişleri Bakanlığı’na iletmemiz gerekiyor. Dün çok vardı. Tüm dünya bunu konuşuyor. Olur mu derseniz oluyor.

Dünyada yılda 100 bin çocuk kayboluyor. Bunlar genellikle mü-lteci ve sa-vaş ma-ğduru olan çocuklar. Bu çocukların ne olduğu belli değil. Hep bunu konuşuyoruz sosyal medyada çocuklarınızın fotoğrafını ko-ymayın diye bu da işin başka bir yüzü. Bu çocuklar nerede?




Geçen sene size bahşetmiştim 20 bin çocuk ka-yıp diye. Tüm dünyada 100 bin çocuğun ka-ybolduğundan bahsediliyor. Çocuk po-r-no-su zirve yapmış durumda ve bir takım çocuklar da ka-yboluyor.
O-rgan ma-fyası falan deniliyor. O-rgan ma-fyası denilen şey daha farklı bir şey. Doktor lazım ha-stane lazım onun için farklı bir organizasyon lazım.




Bir yerde oluyorsa diğer yere de sı-çrıyor. Yani böyle bir şey varsa artık yani söyleyecek bir şey yok. Sonuç itibariyle çocuklarınızı gözünüz önünden ayırmayalım..

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …