Cuma , 19 Nisan 2024

Whatsapp’ta Yeni Dönem Başlıyor! Mesajlar Kayboluyor





Whatsapp’ta Yeni Dönem Başlıyor! Mesajlar Kayboluyor
WhatsApp kurucu geride bıraktığımız günlerde yapmış olduğu açıklamada yeni uygulamalarında yolda olduğu kullanıcılarına müjdeledi.




WhatsApp kurucu geride bıraktığımız günlerde yapmış olduğu açıklamada yeni uygulamalarında yolda olduğu kullanıcılarına müjdeledi. Uygulama hakkında kamuoyuna detaylı bilgilerin verildiği açıklamasında snapcat uygulamasına benzeyen bir şekilde kullanılacak olan uygulamanın geleceğini belirtti.
Hayatımızı kolaylaştıran pek çok sosyal hesap uygulamalarından hiç kuşkusuz en önemlisi WhatsApp uygulaması olduğu husussunda çoğumuz hem fikir durumdayız. İnternet ağı bağlantısıyla görüntü, mesajlaşma ses,ve arama gibi özelliklerini kullanabildiğimiz bu uygulama sosyal hayatımız ve iş hayatımızda çok büyük bir öneme sahip bulunmakta ve olmaya da tüm hızıyla devam etmektedir. Bunun dışında WhatsApp Facebook ve İnstagram sitelerinin de kardeşidir. Aynı firma olarak yer almaktadır. Bu nedenle aynı paylaşımları hem WhatsApp ayrıca da Facebook ve İnstagram noktasında kolayca paylaşmanızı mümkün kılmaktadır.
Yeni Özellikler



WhatsApp uygulaması devamlı kendisini yenilemekten ve yeni özellikler otaya koyduğu biliniyor. En son bu noktada hatırlayacağınız üzere beta uygulaması olarak bilinmekte olan uygulama gelmişti ve monitörü tercihinize göre siyah en temel rengini kullanan bir özellik ortaya çıkmıştı. Son zamanlarda ise WhatsApp yeni uygulama ortaya koyacağını 2 hafta önce gibi bir zaman içerrisinde çoklu bir biçimde bağlantının olacağını kullanıcılarına haber vermişti.



Bu özellik sayesinde bir WhatsApp adresi üzerinden 4 telefonda da bağlanmanın mümkün olacağı belirtmişti. Her telefonda bilindiği üzere 1 numaraya ait WhatsApp hesabı bulunabiliyordu. Bu özellik sayesinde artık 1 numara ile 4 telefonda da WhatsApp kullanılabilecek. Bu uygulama kullanıcılar tarafından öğrenilmesi ile birlikte kullanıcılar tarafından çok büyük bir heyecan ile beklenilmekte. Geçtiğimiz günler WhatsApp yetkilileri tarafından bir açıklama gelerek çoklu bağlanma uygulamasının çok yakın bir zaman içerisinde kullanılacağı sonuna gelindiğini ve en kısa sürece kullanıcıların beğenisine çıkacağını söyledi.


Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …