Perşembe , 28 Mart 2024

Yakında Baba Olacaktı Nihat Doğandan Kötü Haber Geldi






Ünlü şarkıcı Nihat Doğan hakkında bmba bir iddia ortaya çıktı. Al Sana Haber programında Seyhan Soylu’nun açıklamaları herkesi şaşırttı. Nihat Doğan’ın kariyerini bitirecek if-şa ortaya çıktı. Seyhan Soylu Soylu, “Buradan sormuşlar bana nihat doğan’da resimlerin yok muydu? Ben banyo yaparken gizli çekmiş. Kendi söyledi zaten biliyorsunuz. Elleri de nasır tutmuştu artık evlendi de onun için resimlerimi yırtmış. Benim evimde anahtar deliğinden fotoğraflarımı ve videomu çekti. Eğer piyasada bu fotoğraflarım çıkarsa Nihat Doğan servis etmiştir.” dedi. Bu sözler gündeme b-mba gibi düştü.





1976 yılında İstanbul’da bir ailenin çocuğu olarak doğan Nihat Doğan, on bir yaşındayken babasını kaybetti. Avcılar’da bir çay bahçesinde şarkı söylerken Almanya’da yaşayan bir çiftin isteği üzerine Almanya’ya gitti. Bir yıl sonra geri İstanbul’a döndü. İstanbul’da doğup büyüyen Nihat Doğan, aslen Badıkan aşiretine bağlıdır. Ailesi Adıyamanlıdır ve İstanbul’a geç etmişlerdir. 1978 doğumlu olan Nihat Doğan, 45 yaşındadır. Kendini sosyal demokrat olarak tanımlamaktadır. Acun Ilıcalı ile girdiği söz dalaşlarıyla bir dönem sürekli kendinden söz ettirmiştir. Şu an Flash TV’de Bahar Candan ve Seyhan Soylu ile program yapmaktadır. Kırdın Kalbimi, Ayrılık Acı Bir Şey, Anlamıyorlar, Dayan Yüreğim, Züleyha, Zor Gelir, Seve Seve, Bitanesinden Bitanesine, Zoruna Mı Gitti, 1071.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …