Cuma , 29 Mart 2024

Yakınlarına Allah sabır versin!





Sevenlerinin yüreklerini burktu
TRT Haber’in başarılı sunucusu 47 yaşındaki Tijen Karaş, ismini 15 Temmuz 2016 yılında hafızlara kazıdı. Canlı yayında silah zoruyla d-rbe girişimi bildirisini okuyan ünlü sunucu yaşadıklarını anlatınca herkesi şaşkına çevirmişti. Bir süre önce sağlık problemleri yaşayan Tijen Karaş, ciddi bir o-pe-rasyon geçirmişti. Sağlığına kavuştuğu haberini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ancak aradan çok zaman geçmeden ünlü sunucudan kötü haber geldi.





15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece tarihe ismini kazıyan Tijen Karaş’tan yıllar sonra haber geldi. Bir süre sonra sağlık problemleri yaşamaya başlayan Tijen Karaş’ın beyninde pı-htı bulunmuştu. Tedavi süreci için hastaneye yatan Tijen Karaş, bir süre tedavi gördükten sonra ciddi bir a-meliyat geçirmişti. Doktorlarına binlerce kez teşekkür eden Tijen Karaş hayata yeniden dönmüştü. O anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
Başarılı sunucuya birçok kullanıcıdan destek ve geçmiş olsun mesajları geldi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …