Salı , 16 Nisan 2024

Yalova’da deprem





Marmara Denizi’nde, Yalova’nın Çınarcık ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.







Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre, saat 17.36’da, Marmara Denizi’nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yalova’nın Çınarcık ilçesinin 0,68 kilometre açığındaki depremin 7,03 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi.



KANDİLLİ RASATHANESİ VERİLERİNE GÖRE YALOVA DEPREMİ
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son depremler listesi verilerine göre Yalova – Esenköy – Çınarcık’ta 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Yerin 9.2 kilometre derinliğinde meydana gelen çevre il – ilçelerde de yoğun şekilde hissedilen deprem vatandaşlarda paniğe sebep oldu. 3.7’lik depremin ardından peş peşe artçı sarsıntılar devam etti.



AFAD VERİLERİNE GÖRE YALOVA DEPREMİ…
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) son depremler listesine göre yerin 7.03 kilometre derinliğinde 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi.



Çevre il ve ilçelerden de hissedilen 3.6 şiddetindeki depremin ardından peş peşe artçı sarsıntılar da meydana geldi. Deprem vatandaşlarda korku ve paniğe sebep oldu.

Sonraki Haber

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi …