Cuma , 26 Nisan 2024

YAPILAN ZAMLAR NEDENİYLE HEDEFTE OLAN ZİNCİR MARKETLER TEK TEK MÜHÜRLENDİ





Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sert tepki gösterdiği, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de sürekli zam yaptıkları için FETÖ ile irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiği konusunda çağrıda bulunduğu zincir marketlerle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Ağrı’da zabıta ekiplerince denetim yapılan 5 market mühürlendi. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’dan da zincir marketlerle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndaki konuşmasında marketlerle ilgili denetimleri sıkılaştırıcaklarını bildirmişti. Erdoğan “Marketlerle ilgili gerek zincir gerek diğer marketlerle alakalı fiyatlar böyle. Kabine’de arkadaşlarıma söyledim. Başta Ticaret Bakanlığımız olmak üzere kontrolleri sıkılaştıracağız. Bütün mesele bu fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını arayacağız. Birçok birimlerde ekonomide farklılıklar var, Fiyat İstikrar Komitesi’ni kurarak takibini yapacağız. Zincir marketlerle ilgili kontrolleri sıkılaştıracağız, fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını bulacağız, takibini yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.




Sonraki Haber

Nedeni Ortaya Çıktı

İzmir’de Arka Arkaya P-atlama Oldu..Valilikten Açıklama Geldi.. Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..İçeriğin Devamını Okumak Ve Görmek İçin …