Perşembe , 25 Nisan 2024

YAYINI TERK EDİP HASTANELİK OLMUŞTU! SEREN SERENGİL HAKKINDA FLAŞ İDDİA





CANLI YAYINDA HESAPLAŞTILAR
Tüm bu yaşananların ardından Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında geçtiğimiz günlerde yüzleşti. Her şey Bircan Bali’nin Seren Serengil’in köpeği ‘Noynoy’un hastalığından konu açmasıyla başladı. Bali “Tabi ben Noynoy’un hastalığını başkalarından öğrendim. Bir Seren’le Instagram’da takipleşmiyoruz. Kan davası olduğu için aramızda” dedi. Sonrasında da “Seren sana ‘mobbing’ demişsin onu sormak istiyorum. Sana mobbing yapanın kim olduğunu söyle biz zan altında kalıyoruz’ deyince üçlü aniden canlı yayın ortasında hesaplaşmaya başlamıştı.





“Ben burada en son Amerika’ya giderken sizi yanaklarınızdan öptüm, keşke olmasaydı. Birbirimizle ilgili endişelerimiz varsa ekran önünde konuşmayalım” ifadelerini kullanan Seren Serengil’in bu sözlerine rağmen Bircan Bali “Ekran dışında ben sana hiçbir şey söyledim m? Dışarıda görüşmüyoruz bile” dedi.





Seren Serengil bunun üzerine “Ben burada yokken siz halay çektiniz ‘Biz ikimiz de iyiyiz’ dediniz” ifadelerini kullanınca Bircan Bali “Ben ne zaman böyle bir ifade kullandım? Hiç haksızlık yaptığını düşünüyor musun?” diye sordu. Serengil de “Ben bazı hareketleri hak etmiyorum burada. Birbimizle konuşmuyor olabilirz ama her fırsatta birbirimizin düşmanlarına gitmemeliyiz” diyerek topu Arto’ya attı.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …