Perşembe , 28 Mart 2024

YAYINI TERK EDİP HASTANELİK OLMUŞTU! SEREN SERENGİL HAKKINDA FLAŞ İDDİA





İŞLER ÇİRKİNLEŞTİ
Ayrıldığı eşi Yaşar İpek’i de gizlice kameraya alan Seren Serengil, Avukat Feyza Altun’a da aynısını yapıp aldığı ses kaydında yapımcısı Bilal Özbilge’yi ‘yasaklı madde kullanan’ kişi durumuna düşürünce işler çirkinleşti. Ancak söz konusu hamlelerin ardında yeni detaylar ortaya çıktı.





İddialara göre Seren Serengil, yapımcı Bilal Özbilge’yi kovdurup yerine kendi yapımcısını getirmek istedi. Ancak planları tutmayan Seren Serengil’in dünkü programdaki son tartışma hamlesi bugüne dek hep arkasında duran yapımcı Bilal Özbilge’nin de sabrını taşırdı ve kanaldan kovuldu.





EBRU YAŞAR OLAYI SONU OLDU
Dün hastanelik olan Seren Serengil, bugün sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına çıkmadı. Konuyla ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Serengil’in program yapımcısıyla tartışarak programdan kovuldu. Ebru Yaşar ile arası iyi olmayan Serengil’in programında şarkıcıyla ilgili bir haber yayınlatmak istemediği bunun üzerine de yapımcı Bilal Özbilge ile tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyüdüğü ve Özbilge’nin Serengil’in üzerine yürüdüğü sosyal medyada konuşulan iddialar arasında…





Tartışma sırasında yapımcı Bilal Özbilge iddiaya göre Seren’e “Çık, git gelme” dedi. Seren Serengil de programa çıkıp, hemen sonrasında canlı yayını terk etti ve gitti. Seren Serengil’in yerine Ece Erken ya da Pınar Eliçe’nin geleceği iddia ediliyor.





ANNESİYLE DE DAVALIK OLMUŞTU
Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda annesiyle de davalık olmuştu. Nevin Teoman, noterden imzasını alıp evinin tapusunu kendi üzerine geçirdiği iddiasıyla kızı Seren Serengil’e dava açmış ve şunları söylemişti: “Kızım beni kandırdı. Ne sağlık sigortamı ödedi, ne de faturalarımı. Aylarca doğal gazsız oturdum. 30 milyonluk dairemi de üzerine geçirdi, kendisine dava açtım.”

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …