Cuma , 29 Mart 2024

Yayınlanması resmi gazetede gerçekleşmişti






Ek Ödemelere Zam Ek ödemelere zam yapıldı. Memur emeklilerinin her ay düzenli olarak aldıkları ek ödeme miktarları minimum 114 ve en yüksek 749 TL olarak ödeneceği paylaşıldı. Memur emeklilerinin aldıkları zam oranı ise %7,36 zamlı olarak paylaşıldı. Ocak ayı maaşlarına bakıldığında ise ek ödemeler zamlı alınacak. Bu zamlar ise 2021 yılı Ocak ve Temmuz ayları arasında geçerli olacağı paylaşıldı. Temmuz ve Aralık ayı dönemini kapsayacak ve Temmuz ayıyla birlikte başlanacak.
EK ÖDEME TUTARI




Milyonlarca insanın merakla beklediği zam oranı nihayet belirlendi. Paylaşılan bilgilere göre Ocak ve Temmuz dönemi içerisinde emekli maaşı zam oranı %7,36 olarak belirlendi. Buna göre en düşük memur emeklisinin alacağı maaş 2 bin 869 liraya çıktı. Bunların yanı sıra alınan ek ödemelerle birlikte zamlanma yaşandı. En düşük 114 lira, en yüksek 740 lira arasında değişen ek ödemeler gerçekleşecek. Emekliler ise Ocak ayında ödeneceği bilgisi aktarıldı.



Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …