Perşembe , 28 Mart 2024

Yazdığı not ile herkesi hayrete düşürdü…





Dakikalarca Kalbi Duran Kadın Hayata Döndü, Kağıda Yazdığı Not Hayrete Düşürdü Bir çok insanın en merak ettiği konulardan biri dünyadaki hayattan sonra ne olacağıdır. Eski dönemlerden beri insanlar hayatın ve öbür dünyanın sırrını çözmeye çalıştılar. Bilim adamları bu konuda binlerce çalışma yaptılar. Ancak bu araştırmalardan da kesin bir sonuç elde edilemedi.
ABD’nde yaşayan Tina Hines adlı kadın, yaşadığı inanılmaz bir deneyimle gündeme geldi. Onun hikayesi bir yönüyle korkutucu olsa da mucizelerin gerçek olduğunun da bir kanıtı olarak gösterildi.





Tina, Şubat 2018’e kadar oldukça normal bir aile hayatı sürdü. Tüm zamanını kocası ve dört çocuğuyla geçirmekten keyif alıyordu. Her şey son derece yolundaydı. Ancak kimsenin bilmediği gibi, onlar da bir anda hayatlarının alt üst olacağını bilmiyorlardı.





32 yıllık evli olan Tina ile kocası Brain büyük bir aşk yaşayarak evlenmişlerdi. Heyecanlarını hiç kaybetmediklerini söyleyen ikili, kendilerini tanıyan insanlar tarafından örnek gösterilen bir çiftti.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …