Salı , 23 Nisan 2024

Yazdığı not ile herkesi hayrete düşürdü…





Bir pazartesi günü Tina ve Brain her zamanki gibi yürüyüşe çıktı. Sıra dışı hiçbir şey yok gibi görünüyordu. Ancak tam o anda Tina birden fenalaşarak yere yığıldı. Kocası başta paniklese de çok zaman kaybetmeden 911’i arayarak durumu anlattı ve ambulans istedi. Hattaki görevli ambulans gelene kadar kalp masajı yapması gerektiğini söylüyordu. Daha önce hiçbir ilkyardım eğitimi almamış olan Brain bunu nasıl yapacağını bilmediğini söylese de karının kalp atışını duyamıyordu ve ambulansı bekleyecek zaman yoktu. 911 görevlisinin anlattıklarını yaparak kalp masajına başladı.





Hastaneye götürene kadar kalbi tam 6 sefer durmuştu. Teknik olarak ölü kalmıştı. Kocası sevdiği karısının hayata dönmesi için dua ediyordu. Maddi şeylerin eşinin hayatı karşısında hiç bir önemi yoktu. Sahip oldukları Evlerin ve arabaların ölüm karşısında anlamsızlaştığını farketmeye başladı. Brain dua ederken muayene odasından beklenilen haber geldi.





Hayata döndüğünü ve kendisine gelmek üzere olduğunu söylediler. Hemen odaya koştular. Tina konuşamıyordu ancak el işaretleriyle kalem kağıt istedi ve kağıda Brain ve ailesini şaşkına çeviren bir not yazdı.inanın onlara ne anlatmaya çalıştığını anlayamadılar. Mesaj çok açık değildi ve okuması zordu. Tinaya ne olduğunu sorduklarında ise Tinanın tek yapabildiği parmaklarıyla yukarıyı işaret etmek oldu. Tinanın yazdığını bir şekilde çözmeye başardılar. Dakikalarda parmağıyla yukarıyı işaret eden kadın ” O GERÇEK ” yazmıştı.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …