Çarşamba , 24 Nisan 2024

Yeni evlenen çiftten yeni gelişme





OTEL GÖREVLİLERİ BULDU
Bölgeye giden ve otelde kalan çiftten haber alamayan otel görevlileri kapıyı açtı. Çifti hareketsiz halde bulan çalışanlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.





Hafta sonu giriş yaptıkları otelde kendilerinden haber alınamaması üzerine, çalışanlar tarafından M.A. ve K.A’nın odada ölü bulunmasının ardından Ürgüp Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan otel işletmecisi E.A, otel müdürü T.U. ve işçi A.K’nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.





CANSIZ BEDENLERİ OTEL ODASINDA BULUNDU
Dün, yeni evli çift balayı için geldikleri Ortahisar beldesindeki otelin kendilerine ayrılan odasında hareketsiz bulunmuştu. Çiftin c-setleri otopsi için Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.





KARBONMONOKSİT İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR
Ortahisar beldesindeki otelin, kalorifer ısıtmasında kömür kullanıldığı, önceki günlerde yapılan baca temizliği sırasında dökülen sıvaların karbonmonoksit sızıntısına neden olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi.Öte yandan, M.A. ve K.A’nın ce-nazeleri İstanbul’da toprağa verildi.

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …