Cuma , 29 Mart 2024

YILIN İLK KARI İÇİN TARİH VERİLDİ! 3 GÜN BOYUNCA DURMADAN DEVAM EDECEK





YEREL SAĞANAK YAĞIŞLARA DİKKAT
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; (Karabük merkez hariç) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun kuzeyi ve Orta Toroslar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.





YILIN İLK KARI İÇİN TARİH VERİLDİ
Hafta sonu itibarıyla hava sıcaklığının 15 derece birden düşecek olmasıyla vatandaşlar “Peki yılın ilk karı ne zaman yağacak?” sorusunu sormaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten paylaşımlarında Uludağ’a bu yıl karın ilk kez düşeceği tarihi verdi.





“KAR YAĞIŞI 3 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK”
Ökten, “Uludağ’da Perşembe akşamı kar yağışı bekleniyor. Geçen sene 23 Eylül’de ilk kar yağmıştı. Bu sene 22 Eylül’de düşecek. Perşembe, Cuma ve Cumartesi kar aralıklarla devam edecek. Gündüz sıcaklık sıfırın üzerinde olacağından kar cıvık olacak…” sözlerini kullandı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …