Perşembe , 25 Nisan 2024

Yıllardır Görüşmediği Kızına Yazdığı Mektup Ortaya Çıktı !





“Ama o günler o-lümüme bile razı olacak kadar bezgindim, tükenmiştim. Yokluğunun a-cısını iki gün sonra duydum ama artık çok geçti. Bana dön diye yalvarmam lazımdı ama yapamadım. Bunları sen de bileceksin ve anneni asla affetmeyeceksin. Annen benimle s-avaşıp beni rezil etmeyi kendine görev bilmişti. Bense hala birleşmeyi ve k-ötü bahtımıza karşı gelmeyi teklif ediyordum.”





Sözlerine devam eden Arkın “Sanki o benimle doğdu, benimle o-lecek. Ah çocuğum! Nedir bu iğrençlikler, sessizce sevmek ve bağışlamak varken. Ben s-uçlarımı ve onun s-uçlarını bilerek geleceğe güvenle, erkekçe, dostça, arkadaşça, insanca, yiğitçe, bakarak yalnız onu seviyorum” yazdı.

Arkın mektubunda “Yalnız onun yarattığı ve yapayalnız bırakmak istediği sevgiyi kurtarmaya çalışıyorum. O ise sevgiyi bağılı kalmayı küçük gördü ve şimdi benden daha yalnız.” diyerek bitirdi.





Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın, Teşvikiye Camii’ndeki törende ünlü sanatçının ta-butuna kapanıp kaldı. Betül Arkın’ı teselli eden oğulları Kaan ve Murat Arkın oldu. Cüneyt Arkın’ın tabutunun Türk bayrağına sarılı olması dikkat çekti.





Türkiye sinemasının aksiyon yıldızı Cüneyt Arkın’ın c-nazesi bugün Nişantaşı’ndaki Teşvikiye camiinden kaldırıldı. Ünlü aktörün c-naze programı AKM’deki anma ile başladı. Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın ve çocukları Kaan ve Murat Arkın hayatlarının en zor vedasını yaparken, gözler ilk eşinden olan k-ızı Filiz Canlı’yı aradı. C-naze törenine bir çok ünlü isim katıldı. İşte hayli kalabalık olan c-naze töreninden yansıyanlar:

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …