Cumartesi , 20 Nisan 2024

YILLARDIR HER DEDİĞİ ÇIKIYOR! İŞTE BABA VANGA’NIN 2023 KEHANETLERİ





Güneş fırtınası sebebiyle, Dünya üzerindeki elektrik ve internet sistemleri oldukça zarar görebilir, bunun yanı sıra uzaydaki istasyonlar, uydular ve astronotlar da güneş fırtınasından olumsuz etkilenebilir. Fakat, Baba Vanga’nın ortaya attığı bu daha güçlü Güneş fırtınaları, tüm teknolojik sitemlere yıkıcı bir şekilde zarar verecek bir durum. Bazı uzmanlara göre bu boyutta patlamaların dünyayı karanlık çağlara yeniden döndürebilir.





LABORATUVAR BEBEKLERİ
Baba Vanga’nın 2023 için son kehaneti, yasaklanacağını tahmin ettiği doğal insan doğumlarının sona ermesi ile ilgili. Buna göre, hükümet liderlerı tüm insan hayatının bir laboratuvarda gerçekleştirilmesi ile ilgili bir çağrıda bulunacak.

Siyasi liderler ve tıp uzmanları kimin doğacağına karar verirken, ebeveynler de saç rengi ve göz rengi gibi fiziksel özelliklerini ve görünüşlerini özelleştirebilecekler.





NÜKLEER FELAKET
2023 için yaptığı pek çok öngörü arasında, Baba Vanga’nın potansiyel bir nükleer santral patlaması mevzusunda uyarıda bulunduğu öne sürüldü. Bu ürkütücü tahmin, Çernobil felaketiyle ilgili diğer tahmininin sonrasında geldi. Bu kehanet, bilhassa Rusya ve Ukrayna savaşının yaşandığı bu dönemde bilhassa korku verici. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin toprak bütünlüğünü korumak için her türlü silahı kullanacağını söylemesinin sonrasında dünyada nükleer savaş korkusu arttı.





PUTİN DÜNYANIN EFENDİSİ OLACAK
1979’da yazar Valentin Sidorov ile yaptığı söyleşide Vanga, şu şekilde açıklamada bulunmuştu

Her şey buz gibi çözülecek, sadece bir tanesine dokunulmayacak. Vladimir’in ve Rusya’nın görkemi. Çok fazla insan kurban edilecek. Rusya’yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak ve sadece tutulmakla kalmayacak, aynı zamanda dünyanın efendisi olacak.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …