Cuma , 29 Mart 2024

Yıllardır komadaydı.. Haber az önce geldi..





Kenan Işık’ın son sağlık durumu merak ediliyordu. 21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık, f-nalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere ç-arpması sonucu beyin k-naması geçirmişti. Kenan Işık o günden bugüne k-madaydı. Az önce haber geldi..





Selçuk Yöntem, bir dönem kendisi gibi ‘Kim Milyoner Olmak İster’de sunuculuk yapan Kenan Işık’la ilgili açıklamalarda bulundu. 68 yaşındaki sanatçı, üç sezon boyunca izleyiciyle buluştuğu ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasının ilk sunucusu Kenan Işık’ı izlediği zamanları anlattı. KENAN IŞIK İ-T-İRAFI
“Yarışmayı seyrederken Kenan Işık’tan başkası sunamaz diyordum” açıklamasını yapan Yöntem, tedavisi evinde devam eden Kenan Işık’ın son durumuna ilişkin de konuştu.





Yöntem, “Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken ‘Bunu ondan başka kimse sunamaz’ diye düşünüyordum. ‘Kendim sunsam nasıl sunarım?’ diye bile aklıma gelmiyordu. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …