Perşembe , 25 Nisan 2024

Yırtık terlikle gittiği pavyonda keşfedildi. Ekmeğin bile lüks sayıldığı bir ailenin kızı….. Bebeğini soğukta dondarak kaybetti. Hayata ise sesiyle tutundu





Bir kuşağın gönül telini titreten Esengül, en ünlü ve gözde olduğu zamanlarda bile pavyonlarda calışan Esengül’ün karmaşık ve biraz da karanlık bir özel yaşamı vardı. Bu yönüyle de ilgi çekiyordu.
Adnan Şenses’le imam nikahıyla evlenen Esengül’ün onu terk edip Beşiktaşlı futbolcu Tayfun’a kaçışı da dönemin magazin basınında yer işgal etmişti..



Sadece müzisyen ve futbolcularla değil kabadayılarla da ilişkisi vardı Esengül’ün. Hatta Oflu İsmail’in onun uğruna gazino sahibi öldürdüğü söylendi. Bir rivayete göre de ‘Çırpınırdı Karadeniz’ söylemediği için tehdit almıştı.
1979 yılında bu olayların ardından gizemli bir trafik kazasında yaşama veda etti. Esengül, bu olaydan yirmi gün sonra, yanında bir işadamı ile birlikte Ataköy’de geçirdiği trafik kazası sonucu öldü. Bunun bir hesaplaşma olduğuna dair haberler nedeniyle cinayet masası olayı sorguladı, ancak kazanın aşırı alkol ve hızdan olduğuna hükmedildi. Yaşamı sadece 24 yıl sürmüştü..



Bazı hayranları uzun süre onun öldüğüne inanmadı.. Gözlerden uzak yaşamak için öldüğü haberlerini yaydığını da ileri sürdü.
Arabesk gırtlağı en iyi kullanan, unutulmaz seslerden biri… Ya da diğer adıyla Acıların Kadını Bergen… Gerçek adı Belgin Sarılmışer olan şarkıcı, kocası Halis Serbest tarafından yüzüne kezzap atıldığı için bir gözü yok olmuştu ve bu yüzden yüzünün o bölgesini saçlarıyla kapatıyordu. Ancak oğlu daha sonradan hazırladığı internet sitesinde bunun annesinin ünlü olmasını sağlamak için uydurulan bir yalan olduğunu iddia etmişti. Sebep ne olursa olsun o arabesk dünyasının unutulmaz kraliçelerinden biri.. Artık yaşamasa bile…


Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …