Cuma , 29 Mart 2024

Yok böyle dolandırıcılık duyan stüdyoya akın etti Müge Anlı şoke oldu





“GAZİANTEP’TE ‘DOLANDIRILMADIM’ DİYEN YOK”
Mağdur sayısının her geçen gün arttığı olayda M.İ.’nin yatalak bir hastayı da dolandırdığı ortaya çıktı. Gaziantep’te yayın yaparak son gelişmeleri aktaran muhabir, “Burada şu an toplam rakam 18 kişi oldu. ‘Dolandırılmadım’ diyeni görmedim. Önüne gelen ‘Ben de dolandırıldım’ deyip rakam belirtiyor. Rakam her geçen dakika artıyor. Mağdurlar çeşitli meblağlarda dolandırıldığını iddia ediyorlar. Her geçen dakika sayıları artmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.





“ENİŞTEMİN EVİNİ VE 3 ARABASINI SATTIRDI”
Stüdyoya gelen bir mağdur kadın, “Benim eşime kredi çektirdi. ‘Yağ şeker işi yapıyoruz.’ diye evi sattırdı. Eniştemi dolandırdı. 3 tane arabasını sattı. 1 milyon liranın üzerinde… Bunun gibi Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nda birçok suç duyurusu var” dedi.





“235 BİN TL DOLANDIRDI”
Canlı yayına bağlanan başka bir mağdur ise, “M.İ. beni mart ayında 235 bin TL dolandırdı. Benim personelimin de bu işte rolü var. Birlikte yapıyorlar.” ifadelerini kullanırken, başka bir mağdur, “15 bin lira gönderdim. Beni aradı, ‘Gümrüğe mal gelmiş, bana 5 bin 600 dolar gönder’ dedi” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …