Cuma , 29 Mart 2024

YOLCULAR TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ ÖLDÜRDÜ! CİNAYETİN SEBEBİ HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ





TAKSİ ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ
Taksiyi Çapa’da durduran Aydın Altun, 3 müşteri tarafından kafasına sert bir cisimle vurularak darp edildi. Yaralanan taksi şoförü, olay yerine polis çağırdı. Polis ekipleri, darp edilen taksi şoförünü ve 3 kişiyi karakola götürdü. Taksi şoförü karakola giderken aniden fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Ancak Altun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 34 TFH 82 plakalı taksi ise emniyet otoparkına çekildi. Öldürülen taksi şoförünün cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi.





“BÜTÜN TAKSİ CAMİASINI İLGİLENDİREN BİR OLAY”
Taksi şoförlerine karşı algı operasyonu olduğunu söyleyen taksi şoförü Kadri Arabacıoğlu, “Olay sabah 05.00-06.00 sıralarında oluyor. Taksim’den bu cani olarak tabir ettiğimiz 3 kişiyi alıyor. Araçta kendi aralarında tartışıyorlar. Araçta kadınların birini darp ediyorlarmış, diğer yanındaki arkadaşları. Şoför arkadaş da ‘Benim arabamda neden kavga ediyorsunuz? Benim arabamda kavga etmeyin, araçtan inin, orada kavga edin’ diyor. Bu sefer rahmetli şoför arkadaşımıza vuruyorlar. O vakitte Çapa’ya gelmişler. Rahmetli şoför arkadaşımız Çapa’da bir şekilde durdurmuş aracı, araçtan inince şoför arkadaşımızı darp etmişler. Sert bir cisimle kafasına vurulduğu söyleniyor.





Rahmetlinin suratında darp izleri var. Gözünde morluklar falan oluşmuş. Oraya polis ekipleri geliyor, olayla alakalı herkesi karakola götürüyor. Karakolda meslektaşımız fenalaşıyor. Ambulans geliyor, hastaneye kaldırılıyor. Hastanede kalbi durmuş, doktor arkadaşların çabaları ile hayata geri getirilmeye çalışılmış ama kendisini kaybettik. Acımız çok büyük. Tabii bu taksi camiasına yapılan bir olay, bütün taksi camiasını ilgilendiren bir olay. Maalesef son zamanlarda büyük algı operasyonları neticesinde bir şekilde buraya gelmesine sebebiyet verdi olaylar. Taksi çalışanlarını kötü gözle görmelerinden dolayı insanlarda öfke oluşmaya başladı. Araca binen 3 kişiden 2’sinin travesti olduğu söyleniyor. Bir saat önce hastaneden geldik, savcı bey geldi. Savcı bey incelemelerini yaptı. Savcılığın raporunu bekliyoruz. Saldırganlar gözaltına alınmışlar, oradan bir haber bekliyoruz” dedi.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …