Perşembe , 25 Nisan 2024

YUVADAN BİR ÇOCUK EVLAT EDİNEN KADIN, YILLAR SONRA BİR ÇOCUK DAHA EVLAT EDİNİR. SONRASINDA ŞANS ESERİ ÖĞRENDİĞİ GERÇEKLE ŞOKE OLUR





Katie, Grayson ve Hannah’ın birbirlerine benzemediğini görebiliyordu. Yine de içinde bir kuşku vardı. “Grayson’ın ten rengi daha koyu ve saçları kıvırcıktı. Hannah’nın ise ten rengi oldukça beyazdı ve saçları sarı renkteydi” diyen Katie, yaptığı araştırma sonucunda, Hannah’nın biyolojik annesini buldu. İşte o zaman Grayson ve Hannah’nın annelerinin aynı kişi olduğunun farkına vardı ve şoke oldu.





Yapılan DNA testiyle Grayson ve Hannah’nın annelerinin aynı babalarının farklı olduğu ortaya çıktı. Katie, “Ya çocuğu başkası sahiplenseydi? Kardeşleri olduğunu bilmeden büyüyeceklerdi. Olanlara hala inanamıyorum” dedi.
Katie, Hannah’yı resmi olarak aylar sonra evlat edindi.





Katie, “Onu evlat edindiğim gün çok tuhaf hissettim. O an bana Hannah’yı Tanrı’nın gönderdiğine inandım. Başta evlat edinmeyi düşünmüyordum. Çünkü Grayson’ı evlat edinmiştim ve onu tek başıma büyütmekte biraz zorlanıyordum. İkinci çocuk için biraz beklemeye karar vermiştim. Bir şekilde dilim beni ‘Evet’ demeye itti. İyi ki de demişim” dedi.

Katie şimdilerde 3. çocuğunu da evlat edindi. Grayson ve Hannah’ya bir kardeş daha veren Katie, bu örnek davranışıyla çoğu kadına ilham oldu.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …