Salı , 23 Nisan 2024

Yüz binlerce kişi merakla bekliyordu! Kritik Kabine toplantısı sonrası Erdoğan’dan müjde





Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olması aranacaktır. Ayrıca 1 yıllık memur aday süresi olacak. Hali hazırda 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir.” ifadelerini kullandı.





EYT düzenlemesine ilişkin ise Erdoğan, “Emeklilik için yılını doldurup, yaş şartını bekleyenler ve geçici işçilerle ilgili çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp açıklayacağız.” diye konuştu. Terör eylemlerine ilişkin “Yurt içinde ve yurt dışında eylemle bağlantılı birçok kişi yakalandı.” diyen Cumhurbaşkanı, “Saldırılar ile verilen mesajı gayet iyi anlıyor ve yanıtını veriyoruz, terör örgütünü son militanına kadar yok etme ahdımız var.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Yaklaşık 3 haftalık aradan sonra yaptığımız Kabine’de yine ülkemizin geleceğine, milletimizin beklentilerine ilişkin konular vardı. Hasankeyf Tüneli ve bağlantı yollarını yaptığımız 8 Kasım’da İsveç Başbakanı’nı ülkemizde ağırladık. 1992 yılında kurulan 2010 yılında konseye dönüşen,, Türk Devletleri Teşkilatı bugün dünyanın önemli uluslararası yapıları arasına girmiştir. Türkiye olarak teşkilatın önümüzdeki dönemde hedeflediğimiz küresel ve bölgesel için her türlü katkıyı yapacağız.




Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …