Cuma , 29 Mart 2024

Zeytinyağı ve tuz karışımı ile eklem ağrılarına son!






Biraz tuz ve zeytin yağını karıştırın, önümüzdeki 5 yıl boyunca ağrı hissetmeyeceksiniz.. Maalesef, herhangi bir ağrı veya hastalıktan muzdarip olduğumuzda ya da bazı sağlık sorunları yaşadığımızda hemen bir şekilde çeşitli kimyasallar ve böbreklere zarar veren bileşenler içeren ilaçları kullanma eğilimindeyiz. Aksine, çoğu zaman alternatif ve doğal çözümler uygulamalıyız;
Doğal olduğu için bitkisel uygulamalar hekim tarafından verilen ilaçlardan daha etkili sonuçlar verebiliyor. Osteochondrosis olarak bilinen sinir bozucu ve ağrılı bir boyun rahatsızlığından muzdarip olursanız, doğal yöntemler ile ağrılarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz..




Tuz, kas ağrısını önlemek için sinir sinyalini geliştiren önemli elektrolitleri içerir. Zeytinyağı içerisinde çözünen doğal tuz vücudunuzdaki (Baş, boyun ve eklem bölgesindeki) ağrıları gideriyor. Bu doğal ve pratik tedavi yöntemi sayesinde siz de ağrılarınıza veda edeceksinizç Baş, boyun ve eklem ağrıları yaşam kalitenizi olumsuz yönde etkiler. Bu sorunu doğal malzemelerle çözebilirsiniz. Size vereceğimiz bu basit evde yapılacak tarifle 5 sene ağrı derdi yaşamayacaksınız!
Malzemeler: Zeytin yağı (20 yemek kaşığı) Yüksek kalite tuz (10 yemek kaşığı) Hazırlanışı; Bu karışımın hazırlanması çok kolaydır. Tuz ve zeytinyağını cam bir kaseye koyarak iyice karıştırın. Cam kasenin ağzını hava geçirmeyecek şekilde iyice kapatarak oda sıcaklığında 2 gün bekletin. 2 gün sonunda karışımınız beyaz bir renk alacak ve karışım kullanıma hazır hale gelecektir.
Bu karışımı nasıl kullanacaksınız? Sabah kalktığınızda karışımı ağrıyan bölgeye iyice sürün ve ovalayarak iyice yedirin. Önce 2 ila 4 dakika ovarak ve masaj yaparak başlayın ve ardından bu süreyi yavaş yavaş artırın.Uzmanlar tarafından belirtildiği gibi, 20 dakika masaj yaparak uygulamayı bitirin.Masaj işleminden sonra bölgeyi kuru bir havlu ile temizleyin. Cildinizide tahriş olursa bölgeye bebek pudrası dökün. Bu tedaviden on gün sonra kemik ve kıkırdak dokularındaki dolaşım ve kas yenilenmesi hızlanacak ve olumlu sonuçlar alacaksınız. Ayrıca, bu karışım doğru kan akışını ve mükemmel görmeyi de teşvik ettiği için baş ağrıyanlarınızdan da kurtulacaksınız. Bu karışım vücudunuzun toksinleri yok etmesine yardımcı olur ve metabolizmanızı hızlandırır.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …