Cumartesi , 18 Mayıs 2024

2 BÜYÜK ŞEHİRDEDE OKULLAR TATİL





İSTANBUL’DA 6 ŞUBAT PAZARTESİ OKULLAR TATİL
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twiter’dan yaptığı açıklamada 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil edildiğini açıkladı. Yerlikaya, Twitter’dan yaptığı açıklamada “20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün paylaştığı verilere göre ilimizde beklenen kötü hava koşulları nedeniyle temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.” dedi.





“KAR YAĞIŞI ÖĞLEDEN SONRAYA KADAR DEVAM EDECEK”
İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden saat 20.00’da alınan son meteorolojik verilere göre İstanbul’un kuzey kesimleriyle Avrupa Yakası’nda ve özellikle yakanın batı kesimlerinde daha fazla etkili olması beklenen kar yağışlarının pazartesi öğleden sonraya kadar devam edeceği, şehrin diğer bölgelerindeki yağışların genellikle yağmur, karla karışık yağmur ve özellikle yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağı, yüksek kesimler başta olmak üzere, yer yer kuvvetli buzlanma ve don hadiselerinin görülebileceği, rüzgarın kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …