Pazar , 19 Mayıs 2024

4 Bakan değişiyor. Kulisleri Sarsan İsimler Belli Oldu!





Adalet Bakanlığı’ndaki görev değişikliğinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine’de revizyon sinyali vermişti. Bu sinyal sonrası gözler Küliiyete çevrilmişti.





Değişen 4 bakanlık hangisi Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Adalet Bakanlığı görevinden istifa eden Abdulhamit Gül’ün yerine bu görevi daha önce de yapan Bekir Bozdağ atandı. Bu atamayla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Değişen şartlara göre Kabine’de revizyona gitmemiz doğal bir durum. Bundan sonra da gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz.” diyerek Kabine’de değişiklik sinyali verdi. Bu açıklamadan hemen sonra siyaset kulisleri de hareketlendi.





5 BAKANLIKTA DEĞİŞİKLİK İDDİASI Kulislerden gelen bilgilere göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de görevinden alınacağı kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …