Pazartesi , 29 Nisan 2024

Kılıçdaroğlı ve Çakıcı gerilimi sürüyor





Alaattin Çakıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli’ye hakaret etmemesi gerektiğini ve sözlerine dikkat etmesi gerektiğini mektup ile bildirmişti. Kılıçdaroğlu’ndan cevap ise gecikmedi ardından biraz önce Çakıcı’dan bir mektup daha geldi. Kılıçdaroğlu öncelikle şu sözleri kullanarak yanıt verdi:



“Ben Erdoğan’ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli’yi eleştiriyorum, yeraltı dünyasının bir lideri cevap veriyor. Şu Türkiye’nin geldiği hale bakın Allah aşkına… Nasıl bir hale geldik. Hukukun olmadığı yerde, hukukun ihlal edildiği yerde, liyakatin çöktüğü yerde, yargının olmadığı yerde devlet bir süre sonra organize suç örgütü haline dönüşebilir.



Nasıl oluyor da böyle bir eleştiri başka bir yerden geliyor. Bana cevap verecek olan Bahçeli’dir ya da onun arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne? Onu bilmiyoruz. Ama ciddiye alınacak bir olay değil. Hiç kimse unutmasın bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvâ-yi Milliye’dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse ama hiç kimse bize bir şey söyleyemez.” dedi ve ardından Alaattin Çakıcı’dan çok konuşulacak yanıt geldi.


Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …