Cuma , 3 Mayıs 2024

Caner Toygar’ın rahatsızlığı ne?





Adını yıllar önce katıldığı ‘Gelinim Olur musun?’ ile duyuran damat adayı Caner Toygar, bir süredir sağlık sorunlarıyla bo-ğuşuyordu.

Caner Toygar, “Ağrıdan in-tih-ar edecek duruma geliyorum” deyip son durumu hakkında bilgi verdi. Caner Toygar’ın rahatsızlığı ne? İşte cevabı…




Bir dönem taliplerini aramak için ekrana çıkan ve ‘Gelinim Olur musun?’ yarışmasında kafasında kırdığı bardakla hafızalarda yer eden damat adayı Caner Toygar, bir süredir Esra Erol’da programında muhabirlik yapıyordu. Toygar’dan kötü haber geldi. Ünlü isim sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

“UMARIM KÖTÜ BİR ŞEY ÇIKMAZ”





350 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir açıklama yapan Toygar, “Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı MR çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Sözlerini sürdüren Toygar, “Gece baş a-ğrılarıyla uyanıp saatlerce agridan duramıyordum mr çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı MR çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz” dedi.




Sonraki Haber

Emekliye Kurban Bayramı müjdesi!

Emekliye Kurban Bayramı müjdesi! Emekliye Kurban Bayramı müjdesi! İkramiyelere zam geliyor Kurban Bayramı öncesi emeklilere …