Salı , 30 Nisan 2024

USTA OYUNCU GÖZYAŞLARI İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI





Bodrum’da hayatını kaybeden 91 yaşındaki sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Semih Sergen, son yolculuğuna uğurlandı. Küçük Tiyatro’da tören yapılan usta sanatçı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı’na defnedildi.





Burak ve Toprak Sergen kardeşlerin tiyatro ve sinema sanatçısı babaları Semih Sergen, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bodrum’da hayatını kaybeden 91 yaşındaki Sergen, bugün son yolculuğuna uğurlandı.





BURAK SERGEN: DOYA DOYA BABA DİYEMEDİM
Sergen için Küçük Tiyatro’da düzenlenen törene, ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri katıldı. Saygı duruşuyla başlayan törende Sergen’in özgeçmişi okundu. Daha sonra sanatçının rol aldığı oyunlara ilişkin fotoğraflardan derlenen görsel izlenime sunuldu. Sanatçının oğlu oyuncu Burak Sergen sözlerine, “Sevgili hocamıza, doya doya baba diyemedim, hep hocamızdı çünkü, şimdi babacığıma veda etmek için buradayız” diyerek başladı. Sersem Kocanın Kurnaz Karısı oyununun sergilendiği sahneden babasını sonsuzluğa uğurladıklarını ifade eden Sergen, “Bana bıraktığı mesleği ve onurlu Sergen soyadını, yaşadığım sürece, bütün sahnelerde yaşatacağım söz veriyorum, elveda babacığım” dedi.

Sonraki Haber

Covid aşısı olanlar dikkat

Covid aşısı olanlar dikkat Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia …