Pazartesi , 26 Ekim 2026

21 YAŞINDAKİ AZRA’NIN SONU OLMUŞTU ! CEZAEVİNDEKİ ŞAHISTAN HABER GELDİ ! AZRA’NIN AİLESİ ÇAĞRILDI





Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katilinden cezaevinden haber geldi . Azra’nın ailesi çağrıldı .





Antalya’da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Mustafa Murat Ayhan (49), tutuklu bulunduğu Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde intihar etti.





Ayhan’ın öldüğünden emin olmak isteyen Azra’nın babası Mustafa Haytaoğlu, Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır Adliyesi’ne gelen ve savcıyla görüşen Haytaoğlu, “Ben ona Allah rahmet eylesin de diyemiyorum, ateşi bol olsun da diyemiyorum.
Her şeyi Allah’a havale ediyorum. Bir nebze de olsa benim yakınlarımın, ailemin çevremin hepsinin yüreğine su serpildi.” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

Şarkıcı Nev hayatını kaybetti! Son röportajı yürekleri dağladı

Şarkıcı Nev hayatını kaybetti! Son röportajı yürekleri dağladı “Zor” ve “Sen Gibi” şarkılarıyla tanınan Nev, …