Salı , 30 Nisan 2024

Kar yağışı için tarih verildi. Herkes bu kışın nasıl geçeceğini merak ediyordu. Ciddi uyarı yapıldı..





Kış yaklaşırken faturaların yüksek gelmesinden endişe eden vatandaşlar, “Bu kış havalar nasıl olacak, kar ne zaman yağacak?” sorusuna yanıt arıyor.
Kar yağışı için tarih verildi.
Devamını okumak için görsele dokunun..





Kış yaklaşırken faturaların yüksek gelmesinden endişe eden vatandaşlar, “Bu kış havalar nasıl olacak, kar ne zaman yağacak?” sorusuna yanıt arıyor. ‘La Nina’ kışı uyarısında bulunan Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, kar yağışı için tarih verirken, Türkiye için bu kış nasıl bir havanın beklendiğini açıkladı. İşte “Bu kış nasıl geçecek?” diye merak edenlerin aradığı yanıtlar…





Hava durumuyla ilgili son dakika haberleri takip edilirken, havalar yavaş yavaş soğumaya başlıyor. Ekim ayının ortasına doğru ilerlerken, yurt genelinde sonbahar havası hakim olacak. Sıcaklıkların yavaş yavaş düşmeye başlamasıyla vatandaşlar, kış hazırlıklarını tamamlarken, gelecek doğal gaz ve elektrik faturaları şimdiden dert olmaya başladı. Yüksek faturalar karşısında zorlanmaktan korkan vatandaşlar “Bu kış havalar nasıl olacak? Bu kış çok soğuk olacak mı? Yağışlar ne zaman başlayacak?” sorularına yanıt arıyor.





Hava durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bu kışın nasıl geçeceğiyle ilgili önemli ifadeler kullandı.

Sonraki Haber

Covid aşısı olanlar dikkat

Covid aşısı olanlar dikkat Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia …